website templates

SCHITTEREN

op uw meest bijzondere dag.

Op uw trouwdag hoort u te schitteren! Dat doet u natuurlijk op niveau bij Kaatje bij de Sluis, Restaurant & Résidence in Blokzijl, bekroond met een Michelinster.

Romantisch, idyllisch, pittoresk en zorgeloos zijn de kernwoorden voor uw bruiloft bij Kaatje bij de Sluis.

Zowel ons hotel, als ons restaurant bevinden zich aan het water. U kunt uw wensen persoonlijk en op locatie met ons bespreken. U kunt zelf een keuze maken uit een aantal opstellingen: van een prachtige ceremonie in onze ”Serrezaal” tot een mooie huwelijksvoltrekking in onze prachtige besloten privétuin waar u kunt genieten van het geweldige uitzicht over het water en de sfeer van een lieflijk dorpje, dat met recht ook wel “ons stadje” wordt genoemd.

Voor uw bruiloft kunnen wij het volgende voor u verzorgen:

Trouwreportage

Kaatje bij de Sluis ligt in Blokzijl, een voormalig 17e-eeuws Zuiderzee stadje, rondom een romantische binnenhaven. De prachtige hoge herenhuizen met sierlijke gevels, die nog voortkomen uit de rijkdom van de Gouden Eeuw, pronken aan de unieke haven “de Kolk”. Blokzijl ligt in het hart van het natuurgebied “Wieden & Weerribben” en is ooit gekozen tot mooiste plek van Nederland. (In de kop van Overijssel, op een centrale locatie tussen aangrenzende provincies Drenthe, Flevoland en Friesland.)

Om uw liefde vast te leggen in een unieke trouwreportage, bieden wij u aan om u de mooiste locaties van de omgeving te laten zien. Terwijl u foto’s gaat maken verzorgen wij uw gasten met een hapje en een drankje.


Uw huwelijksbootje en onze sloep

Een droom die werkelijkheid wordt; u stapt in het huwelijksbootje. Wij geven die droom een extra dimensie door u letterlijk in het huwelijksbootje te laten stappen. Onze gids c.q. kapitein neemt u in stijl mee in onze sloep naar het mooie Giethoornse Meer, waar u uw liefde vast kunt laten leggen tijdens uw fotoreportage.


Diner

U bent op deze dag verzekerd van een voortreffelijk culinair menu van onze top koks in ons sfeervolle restaurant. Ons team staat voor u klaar en adviseert u graag bij het menu en de begeleidende wijnen. Begin het diner met een heerlijk glas Champagne om het glas te heffen op een lang en gelukkig huwelijk, waarna het feestelijke diner gestart wordt met enkele verrassende amuses. De begeleidende wijnen die vooraf zijn besproken zullen perfect aansluiten bij de gerechten.


Bruidssuite  

U kunt zorgeloos en ontspannen uw bruiloft vieren en na een uitgebreid diner gebruikmaken van onze romantisch ingerichte bruidssuite. Deze is voorzien van Jacuzzi en espresso apparaat en heeft een bijzonder mooi uitzicht op de vaart, welke uitmondt in het Giethoornse Meer. Wanneer het een zonnige dag is, kunt u genieten van de mooie zonsopkomst vanaf het water. Wat een fantastisch cadeau zal dat zijn op uw eerste dag als man en vrouw.


Luxe kamer

Ons hotel heeft zeven kamers, waaronder één bruidssuite. Buiten het feit dat het gezellig is, is het ook ontzettend praktisch om uw familie, vrienden en kennissen onderdak te bieden in één van de luxe kamers in ons hotel.


Een veilige thuiskomst voor uw dierbare bruiloft gasten

Voor de gasten die niet blijven overnachten presenteren wij u graag enkele suggesties voor bijzonder vervoer voor uw bruiloftsgasten. Denk eens aan de volgende thema touringcars, die wij met veel plezier voor u kunnen reserveren:

“Het dak er af” met de Cabriobus

“USA & Rock and Roll” de Greyhound bus

“The American Experience” een stuk historie op wielen

“American Schoolbus” de gele schoolbus

“Villagebus” de grotere volgauto

“Repliva Ford Model” de antieke rode bus