Energiemaatregelen

Kaatje is altijd zeer zorgvuldig in de berekening van de prijzen van haar menu's en wijnen. Zo betaalt u nooit teveel en blijft Kaatje gezond in haar bedrijfsvoering. Zoals u weet zijn afgelopen jaar de energieprijzen doorlopend extreem verhoogd en kost energie nu 6 (!) x meer dan normaal.

Door deze extreme omstandigheden is Kaatje helaas genoodzaakt een tijdelijke maatregel in te voeren. Voor de komende periode zal Kaatje een energietoeslag van €4,50 per persoon vragen. Omdat de toeslag (waarschijnlijk) van tijdelijke aard is, heeft Kaatje er bewust voor gekozen de kosten NIET in de gerechten en dranken door te rekenen. Mochten de energieomstandigheden weer gunstiger worden dan wordt deze maatregel natuurlijk weer terug gedraaid.

Kaatje hoopt op uw begrip. 

Energie leverancier

Voordeligst

Kaatje werkt al jaren met de meest voordelige energieleveranciers. Jaarlijks blijkt onze huidige leverancier het goedkoopst te zijn voor ons huidige verbruik. Het begint bij de inkoop. 

Overige Maatregelen

Kaatje

Ondanks dat we te maken hebben met een historisch en beschermd pand nemen we ook de nodige maatregelen door rekening te houden met verwarming, voorzetramen, verlichting, airco, elektrisch te koken en kapotte verlichting te vervangen door LED. Ook de zolder is goed geïsoleerd.

Kaatjeteam

Welkom

We hopen op uw begrip! Het is een nieuwe -energie- realiteit waar u en Kaatje helaas (tijdelijk) mee te maken krijgt. Ondanks deze maatregel hoopt het #kaatjeteam u binnenkort toch te mogen ontvangen. Graag tot snel, tot Kaatje!