free html templates

Werken bij Kaatje bij de Sluis? Dat kan! Regelmatig hebben we vacatures. Deze vermelden we op deze pagina én of Facebook /Instagram. Hou dit dus goed in de gaten. 

Een open sollicitatie is natuurlijk ook mogelijk. Wil je in de keuken aan het werk? Mail dan naar peter@kaatje.nl om je motivatie en gegevens te sturen. Voor de bediening; mail dan naar harald@kaatje.nl. We horen graag van je!

Mobirise

Medewerk(ter) bediening. Fulltime én parttime.

Kaatje (lid van de Alliance Gastronomique) wil graag het #kaatjeteam uitbreiden met bediening. Wil je beginnen, je kennis van dit mooie vak verbeteren, flexibel werken, leren om door te zetten, en je opmerkingsvermogen verbeteren? Samenwerken met een SVH Meestergastheer, het jonge en gezellige #kaatjeteam én zorgen voor onze gasten? Stuur dan een mail naar harald@kaatje.nl of bel naar 0527-291833. Tot snel!

Mobirise

Schoonmaak Résidence

Onze Residence beschikt over 7 kamers. Als medewerk(st)er in het hotel neem je verantwoordelijkheid voor het schoonmaken van de kamers en publieke ruimtes. Je maakt deel uit van een jong en gezellig team die samenwerkt voor een mooie dagelijkse ervaring voor onze gasten. Interesse? Klik dan op de knop om een bericht te sturen. Je kan ook je gegevens sturen naar info@kaatje.nl t.a.v Lotte. Tot snel bij Kaatje!