Reserveren met voucher

Geachte gast,

U staat op het punt een reservering te maken met een voucher voor ons restaurant. Hartelijk dank daarvoor en fijn dat u voor Kaatje gekozen heeft!
Voordat u rechts van deze pagina uw reservering kunt maken vragen wij u uw voucher per mail naar info@kaatje.nl te sturen. Uw aangekochte voucher wordt zo naar Kaatje verstuurd. Alleen als wij uw aangekochte voucher kunnen linken aan uw reservering zal de reservering definitief zijn en kan u op deze avond gebruik maken van dit menu.
Lees hieronder verder:

Reserveren 

in 4 stappen:

1

Mail uw voucher:

Stuur uw voucher per mail naar info@kaatje.nl.

2

Lees de informatie hieronder:

Eventuele bijzonderheden over onze voorwaarden staan onderop deze site vermeld,

3

Vul het formulier hierboven in:

Vermeld in het bericht alstublieft duidelijk de datum, uw naam, aantal personen, bijzonderheden en aanbieder van de voucher

4

Naar kaatje:

Van de reservering krijgt u een bevestiging. Alleen nog gezellig naar Blokzijl afreizen Tot snel!


Op de vrijdag en zaterdag geldt een weekendtoeslag van €15,00 per persoon. (LET OP: Niet i.c.m. andere acties, (restaurant) cadeaubonnen etc)


Vanaf het moment dat u bij Kaatje binnenkomt begint het culinaire festijn met 4 verrassende hapjes. Daarna verrassende gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond de revue passeren. Natuurlijk verzorgt Kaatje ook wijnarrangementen, vraagt u naar de mogelijkheden! 


Met eventuele dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden, mocht Kaatje een gerecht in het menu moeten vervangen of aanpassen, dan is dat mogelijk, echter tegen een meerprijs van € 15,00 ongeacht het aantal aan te passen gangen, graag bij uw reservering vermelden, op de avond zelf is dit helaas niet meer mogelijk. Probeer uw grenzen te verleggen en leg uw lot in de professionele handen van Kaatje! Lees onderaan de pagina de bijzonderheden.  


Aan de overkant van de ophaalbrug kunt u stijlvol overnachten bij Kaatjes Résidence, vraagt u naar de mogelijkheden.
Graag tot ziens in Blokzijl!
Met hartelijke groet,
Kaatje team